Het concept dat we willen verwezenlijken omvat een totaalplaatje waarin beleving centraal staat. Het is onze bedoeling meerwaarde te creëren door ervaren en voelen, door samen te beleven tijdens het winkelen.

1. Optimalisatie winkelen

Het winkelen in een moderne, comfortabele ruimte met duidelijk afgelijnde product-afdelingen: een doe-het-zelf afdeling, een dierenafdeling, een tuinassortiment, een bakafdeling. We zorgen eveneens voor ecologisch verantwoorde alternatieven in elke afdeling.

2. Aanbieden diensten

De verschillende afdelingen worden aangevuld met extra diensten die een unieke meerwaarde bieden: we gaan verschillende gereedschappen, materialen en machines verhuren om de doe-het-zelver te ondersteunen. De dierenafdeling wordt aanzienlijk uitgebreid met een ‘boerderij’ voor knaagdieren en gevogelte, extra aquariums en een dog-wash. We begeleiden u in uw tuinproduct, van aanleg tot onderhoud. Tenslotte wordt de bakafdeling vergroot met een volledig assortiment voor de thuisbakker, een printer om taarten te voorzien van een gepersonaliseerde touch op maat, maar ook de fervente moestuinier kan bij ons voortaan terecht om zijn oogst te bewaren of te verwerken.
De afdelingen worden opgefrist en uitgerust met ideeënhoekjes.

3. Parkeren

Een ruime parking, met voor de parking reeds een blik op onze producten en dierenhokken.

4. Openingsuren

We gaan de openingsuren uitbreiden van 8.30u tot 18.30u. Het wordt mogelijk om via de website, via mail of telefonisch te bestellen en klaar te laten zetten aan de kassa of te laten leveren.

5. Dierenweide en blote-voetenpad

De buitenafdeling wordt verrijkt met een dierenweide en een blote-voetenpad. Dit pad wordt tegelijk benut om onze producten te bekijken, te voelen, aan te raken. Een uitgelezen kans dus om met de kids een toffe ervaring te delen en te combineren met boodschappen halen.

6. Bistro: wel-zijn

Vooraan wordt de winkel uitgebreid met een bistro: we maken vers ijs, éénpansgerechten, broodjes,… Bovendien openen we deze afdeling vanaf 7.00u ’s morgens zodat voorbijgangers een lunchpakket of warme drank kunnen meenemen naar het werk.

7. Kinderafdeling

In de winkel wordt een kleine kinderafdeling opgericht waar kids zich kunnen uitleven met producten die we verkopen (speeltoren, zandbak, traktors,..), terwijl ouders rustig kunnen winkelen, informatie kunnen vragen of een koffie drinken.

8. Workshops

We starten met workshops voor kinderen en volwassenen. Scholen kunnen een bezoek aan de dieren en het blote voetenpad combineren met een workshop brood of koekjes bakken, kinderen kunnen met Halloween of Vaderdag een cadeautje knutselen. De workshops voor volwassenen gaan van bakavonden en barbecueën tot een voordracht over ecologisch tuinieren.

9. Verhuur

De ruimte voor bistro en workshops kan ’s avonds gehuurd worden.

10. Mogezijn

Tenslotte combineren we onze activiteiten met zinvolle dagbesteding voor mensen met beperking(en). Op die manier kunnen we mensen uit de buurt opvangen. Onze ‘Mogezijntjes’ kunnen helpen in de winkel, mee koken en helpen in de bistro, knutselen in de workshopruimte. Deze activiteiten brengen we onder in onze vzw Mogezijn.
Zoals u wellicht opmerkt omvat dit concept een unieke visie op winkelen, een visie die inclusie centraal stelt.

Griet
zaakvoerder Welters-Verelst