ALL-IN MIX VOOR 100% SPELT BROOD COOK&BAKE 2KG
Met deze all-in mix maak je in no time een gezond wit spelt brood! Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt!
Het is lichter verteerbaar, heeft een gunstig effect op de bloedsuikerspiegel en het concentratievermogen, is goed voor de huid, enzovoort.
Enkel water toevoegen!
Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies
Minimale inspanning voor maximaal genot
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Speltbloem, speltvlokken, gist, lijnzaad, gejodeerd zout, raapzaadolie, karwijzaad, meelverbeteraar: E300, gistextract, enzym.
Kan sporen van noten en zaden bevatten.
ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD COOK&BAKE 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor bruin brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALL-IN MIX VOOR DONKER WOUD BROOD COOK&BAKE 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Een heerlijk gezond brood op basis van korenmout, lijnzaad en zonnebloempitten! Maak het zelf met Cook & Bake en proef het verschil!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, lijnzaad, roggemoutmeel, geplette tarwekorrels, gerstemoutbloem, tarwemoutmeel, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, palm- en raapolie, veldbonenmeel, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR GROF VOLKOREN BROOD COOK&BAKE 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,… en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwevolkorenmeel, geplette tarwekorrels, tarwezemelen, weipoeder, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, karnemelkpoeder, emulgatoren: E472e en sojalecithine, veldbonenmeel, palm- en raapolie, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuur
ALL-IN MIX VOOR LUXE BROOD COOK&BAKE 1KG
Met deze all-in mix maak je in no time zélf een zoet brood, rozijnenbrood, suikerbrood, chocoladebrood, sandwiches, …
- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je creatie kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
- Minimale inspanning voor maximaal genot!
Bakken met een traditionele oven
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, dextrose, melkvet, bakkersgist, plantaardige raapzaadolie, lactose (melk), tarwegluten, kipheeleipoeder, glucosestroop, emulgatoren: E482, E472e en sojalecithine, aroma, aardappelzetmeel, meelverbeteraar E920 en ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
Allergie informatie
Bevat tarwe, melk, heeleipoeder, soja. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
ALL-IN MIX VOOR MEERGRANEN BROOD COOK&BAKE 2KG
Maak zélf een gezond meergranenbrood met lijnzaad, zonnebloempitten, tarwe, roggemeel, … en proef het verschil!
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
-
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40-50 min. rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, zonnebloempitten, tarwegluten, roggebloem, dextrose, lijnzaad, zout, maïsgries, havervlokken, gist, roggemoutbloem, glucosestroop, sojastukjes, tarwemoutmeel, tarwezemelen, gerstemoutbloem, emulgatoren: E472e en sojalecithine, weipoeder, tarwezetmeel, gemoute tarwe, gierst, roggezuurdesem, sojabloem, veldbonenmeel, palm- en raapolie, gebrande suiker, tarwezuurdesem, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
ALL-IN MIX VOOR OMEGA 3-MEERZADEN COOK&BAKE 2KG
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk gezond Omega 3-meerzadenbrood!
- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
Bakken met een traditionele oven
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 40-50 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit
de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat
het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, tarwevolkorenmeel, lijnzaad, zonnebloempitten, geplette tarwekorrels, glucosestroop, zout, tarwegluten, dextrose, gist, emulgatoren: E472e en sojalecithine, tarwezuurdesem, tarwemoutmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, magere melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR POMPOEN BROOD COOK&BAKE 1KG
Met deze all-in mix maak je in no time een heerlijk gezond pompoenbrood met nootachtige smaak!
- Enkel water toevoegen!
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies.
Bereiding met traditionele oven
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40 °C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met plastic en laat het 30-40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder plastic.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 200 °C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20 °C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Allergie informatie
Bevat tarwe, melk, melkpoeder, soja, rogge. Kan sporen van noten en zaden bevatten.
Bewaaradvies:
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling:
Tarwe volkorenmeel, tarwebloem, pompoenpitten (14 %), glucosestroop, dextrose, jodiumzout, bakkersgist, tarwegluten, magere melkpoeder, karnemelkpoeder, weipoeder (melk), emulgatoren: E472e en sojalecithine, palm- en raapzaadolie, veldbonenmeel, zuurdesempoeder, roggemoutmeel, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR ROGGE TARWEBROOD COOK&BAKE 2KG
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bakken met een traditionele oven
- Bepaal de grootte van het brood.
- Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa.
- Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt.
- Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen.
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie.
- Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten.
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
ALL-IN MIX VOOR RUSTIEK GRANENBROOD COOK&BAKE 2KG
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bakken met een traditionele oven
Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Ingrediënten
Tarwebloem, lijnzaad, tarwegluten, zonnebloempitten, gierst, bakkerszout, tarwezemelen, maïsgries, havervlokken, sojastukjes, gerstemoutmeel, bakkersgist, raapzaadolie, sojazemelen, sojavlokken, dextrose, zuurdesempoeder(rogge), emulgator: E472e, gekaramelliseerde suiker, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).
Kan sporen van ei en melk bevatten.
ALL-IN MIX VOOR TOSCAANS BROOD COOK&BAKE 1KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Met deze all-in mix maak je in no time een kruidig Toscaans brood! De mix is op smaak gebracht met gedroogde tomaten, gedroogde pepers en Italiaanse specerijen en kruiden.
-
- Enkel water toevoegen
- Heb je geen broodmachine? Geen probleem! Rol je mouwen op en kneden maar, even laten rijzen en je broodje kan de oven in! Lees hieronder de uitgebreide instructies
- Minimale inspanning voor maximaal genot
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 20-30 minuten rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 25-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, palm- en raapzaadolie, 1,9 % gedroogde tomaten, bakkersgist, jodiumzout, dextrose, glucosestroop, gedroogde pepers, sojabloem, kruiden, specerijen, emulgatoren: sojalecithine en E451, meelverbeteraar: ascorbinezuur.
ALL-IN MIX VOOR WIT BROOD COOK&BAKE 2KG
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak jouw wit brood met een heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix voor wit brood!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest!
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken!
- Maximaal genot met minimale inspanning!
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
- Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
- Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
- Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen
- Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
- Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
- Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
- Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.
Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwebloem, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, tarwezetmeel, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, palm- en raapolie, emulgatoren: E472e en sojalecithine, mager melkpoeder, weipoeder, enzymen (tarwe), meelverbetermiddel: ascorbinezuur.