Welkom bij Welters-Verelst

Bij Welters-Verelst bent u altijd vrijblijvend welkom voor deskundig en probleemoplossend advies. Kampt u met een hardnekkig poetsprobleem of zoekt u de juiste voeding voor uw hond? Stel uw vraag. Zo goed als zeker hebben wij het juiste antwoord in huis. U tevreden mét een oplossing naar huis laten gaan, daar doen we het voor!

Breed Productgamma

Aanvullend op het uitgebreide productengamma voor tuin en dier, specialiseren wij ons in koken & bakken, poetsen, doe-het-zelf, speelgoed en brandstoffen. Wij spelen gericht in op de verschillende seizoenen waardoor u op elk moment van het jaar welkom bent om tal van nuttige, mooie en leuke nieuwigheden te ontdekken.

Ruim 40 jaar ervaring

Sinds begin jaren ’80 groeide Welters – Verelst uit tot een begrip in Kessel en omstreken. Doorheen de jaren volgden verschillende uitbreidingen en kende het productenassortiment een permanente groei. Bij Welters-Verelst staat kwaliteit én deskundig advies altijd centraal.

Tevreden klanten

We zoeken samen met u naar de beste keuze en oplossing en vaak kost u dat geen cent meer.

Bedankt voor de zeer duidelijke uitleg over jullie bbq’s, de faire prijs en de geweldige service. Een dik uurtje na het uitkiezen van onze bbq werd hij volledig gemonteerd aan huis geleverd. Ons vlezekes waren nog nooit zo mals en sappig. Welters-Verelst een echte aanrader voor prijs-kwaliteit!

FEMKE D.
Het is toch geweldig zulke prachtige zaak in de buurt te hebben. Dikwijls ben ik snel geholpen met de benodigdheden die ik wou en dat alles op een vriendelijke, warme manier. Doe zo voort, meisjes en vooral : blijven zoals jullie zijn !!! Jullie al even vernieuwde zaak die bijna alles in stock heeft is heel mooi en parkeren is er heel gemakkelijk. Dus: geweldig toch !!! Respect !

RONNY B.

KWALITEIT

Ons bedrijf is niet verbonden aan een groepering en dat biedt zo zijn voordelen. Zo kiezen we zelf met welke leveranciers we samenwerken en welke producten in de rekken staan. Wij geloven in kwaliteit. Dat komt alvast op de eerste plaats. Maar er is meer waar we mee rekening houden in onze keuze voor bepaalde firma’s of goederen: Als het enigszins kan bieden we voorrang aan Belgische producenten. Voorbeelden hiervan zijn legio op onze winkelvloer: HG schoonmaakproducten, onze groenteplantjes, bloem om brood te bakken,..

Op die manier beperken we transportkosten en dat is ook goed voor het milieu. Bovendien blijven snelle leveringen hierdoor gewaarborgd. Producten van Belgische bodem zijn aan strenge controles onderworpen: dat komt de kwaliteit ten goede. We onderhouden onze contacten, met u als eindconsument, maar ook met onze leveranciers. Op die manier kunnen we u een betere service bieden

SPECIALISTEN IN ONS VAKGEBIED

Om u optimaal van dienst te zijn, volgen we cursussen en opleidingen met betrekking tot onze artikelen. Zo gaan we bijv. jaarlijks naar trainingen omtrent het barbecuegebeuren, niet alleen om ons geheugen op te frissen, maar ook om de laatste nieuwe snufjes en technieken te ontdekken.

We bezoeken diverse vakbeurzen om de nieuwste trends te proeven in de dier- en tuinwereld en die ervaringen delen we graag met u.

Maar het belangrijkste in dit verhaal bent u: door aandachtig naar onze klanten te luisteren, weten we wat u bezighoudt. Zo leren wij ook van u en trachten we telkens een oplossing op maat te bieden.

EERLIJK EN BETROUWBAAR

Een stokpaardje in ons bedrijf.

Vriendelijkheid, service, kwaliteit en een eerlijke prijs, daar staan we garant voor.

Kennis en ervaring maken dit rijtje compleet. Met deze stevige troeven wordt winkelen hier anders, uniek.

Vindt u niet wat u zoekt? Dan doen we ons uiterste best om het product alsnog te bestellen..

Te groot, te zwaar? Dan proberen we dezelfde dag nog bij u thuis te leveren..

Te moeilijk, geen tijd? We steken graag een handje toe..

We zoeken samen met u naar de beste keuze en oplossing en vaak kost u dat geen cent meer.