Of u nu een heerlijke cake bakt, uw dagelijks brood zelf maakt of vers vlees wilt braden op de barbecue, bij Welters-Verelst vindt u werkelijk alles voor bak- en barbecueplezier.

Het loont de moeite deze rubriek in de gaten te houden als u graag bakt en nieuwe dingen uitprobeert: we breiden onze winkelruimte immers uit met een workshop atelier zodat we u regelmatig nieuwe trends kunnen laten zien en beleven. Ook kids kunnen zich binnenkort uitleven tijdens workshops, verjaardagsfeestjes. Meer info over boekingen en prijzen volgen snel!!

Thuisbakken

Voor de thuisbakker en keukenpiet bieden wij een ruim assortiment aan:

 • Banket- en dessertmixen
 • Bakingrediënten: chocolade, aroma’s, kleurstoffen, suikers, specerijen, verbeteraars
 • Taartversieringen: rolfondant, marsepein, taartvulling, afdekgelei, decoratie, strooisuikers, suikerfiguurtjes, chocowriters,.. wist u dat u bij ons voortaan uw favoriete foto kan doorsturen en op maat van uw taart kan laten printen op suikervel? Vanaf maart 2020 bieden we een eetbare printservice aan.
 • Feestmateriaal: kaarsen, vuurwerkstokjes, servetten, tafelkleden
 • All-in broodmixen
 • Traditionele bloemsoorten
 • Gist en verbeteraars
 • Speciale bloemsoorten
 • Bloem Joosen-Luyckx: een Kempens bedrijf dat sinds 1950 eigen bloemmolens uitbaat en tot op de dag van vandaag onafhankelijk is gebleven. Een lokaal en kwalitatief aanbod met meer dan 15 bloemsoorten. Heerlijk toch?
 • En we zoeken nog een extra merk in ons gamma op te nemen, maar dat blijft tot het najaar 2020 wachten..

Onze bakafdeling biedt u tevens een ruime keuze aan verpakkingsmateriaal, cupcakepapier, bakvormen- en hulpjes, maatbekers, weegschalen, spuitzakken en sets, uitsteekvormpjes en kaarsjes. We bieden u het volledige gamma van Patisse aan, kwaliteitsproducten tegen een eerlijk prijsniveau. Een merk dat de markt telkens weer weet te verrassen met een veelvoud aan nieuwe innovatieve productontwikkelingen.

Om het gamma te vervolledigen, kunt u bij ons terecht voor een broodoven, mixer, blender of groentesnijder, wafelijzer,.. Kortom een leuk assortiment van elektrische keukenhulpjes. Bovendien proberen we steeds de nieuwste gadgets op te kop te tikken van verschillende merken: live wise en sistema bieden leuke snufjes om helemaal mee te zijn met de laatste trends.

Een leuk voorbeeld hiervan is een bamboe snijplank. Bamboe is een onuitputtelijk natuurproduct en er hoeven geen bomen voor omgehakt te worden. Bamboe is harder en dichter dan de meeste tropische hardhout soorten, beschadigt je mes niet en neemt nauwelijks vocht op, daardoor vervormt het oppervlak niet. Bamboe breekt bovendien bacteriën zeer snel af en is bijgevolg bijzonder hygiënisch.

Barbecue

Is het buiten koken meer uw ding? Geen zorgen, wij laten niemand in zijn eigen sop gaar koken

We hebben zeer bewust voor enkele merken gekozen:

 • Barbecook: houtskoolbarbecues aan aantrekkelijke prijzen. Leuke instapmodellen voor de beginnende barbecue chef. Barbecook heeft trouwens ontzettend leuke en originele gadgets: altijd tof om cadeau te geven of zelf uit te proberen.
 • Weber: gas, houtskool, liever elektrisch? Weber heeft een antwoord voor elk verlangen.
  Weber ziet barbecueën als meer dan wat op het grillrooster ligt – het is een levensstijl. Of u nu een échte barbecueliefhebbber bent, voor het eerst barbecuet of de overgang maakt van houtskool naar gas, zij hebben het voor u. Kies uit ons brede assortiment houtskool, gas en elektrische barbecues.
 • Broil king: het Canadese barbecuemerk dat u het hele jaar door barbecueplezier garandeert. Maak kennis met de buitenkeukens waarmee u onovertroffen bakresultaat bereikt!
 • Morsø staat al meer dan 160 jaar bekend als de Deense fabrikant van gietijzeren houtkachels. De forno is een multifunctionele buitenhaard die u kunt gebruiken om in een handomdraai de heerlijkste pizza’s te bereiden. Het is niet voor niets dat de Morsø Forno ook wel bekend staat als een pizza oven en is van binnen net zo gevormd als een echte pizza oven. Door de brede- en relatief lage verbrandingskamer zorgt de Forno ervoor dat er een optimale stralingswarmte wordt gecreëerd. Naast het maken van pizza’s kan praktisch eender welke andere maaltijd bereid worden

Cook & Bake Broodmixen

14/01/2020|0 Reacties

ALL-IN MIX VOOR 100% SPELT BROOD COOK&BAKE 2KG Met deze all-in mix maak je in no time een gezond wit spelt brood! Geniet van de gezondheidsvoordelen van 100% spelt! Het is lichter verteerbaar, heeft een

Mogezijn

07/01/2020|0 Reacties

Mogezijn is een vereniging zonder winstoogmerk en wilt een zinvolle dagbesteding aanbieden aan mensen met een mentale en of fysieke beperking die in het normale arbeidscircuit uit de boot vallen. Door arbeidsmatige activiteiten op maat

Kruidenkussen

07/01/2020|0 Reacties

Een kruidenkussen is een echte aanrader voor mensen die moeilijk inslapen. Het kussen kan zowel door jong (kinderen vanaf 6 á 7 jaar) als oud veilig gebruikt worden. zo maak je het: 🌱 Kies een stukje

Coming up

15/10/2019|0 Reacties

- November 2019 wordt onze bakafdeling uitgebreid met een nieuw gamma all-in mixen èn kerstdecoratie om je zelf bereide desserten tot in de puntjes af te werken - Vanaf begin december staan de kerstbomen weer