Insecten kunnen een gezellige zomeravond danig op z’n kop zetten. Vliegen, muggen, mieren, ze zijn er allemaal als de kippen bij om een graantje mee te pikken zowel in als rond de woning.

 

Heel wat van de vertrouwde bestrijdingsmiddelen zijn ondertussen van de markt verdwenen. Dat hoeft echter niet te betekenen dat u uw geplande barbecue of zwoele TV-avond moet delen met ongewenste gasten. We zetten voor u wat tips op een rijtje:

 

Voorkomen is beter dan genezen, probeer daarom uw ramen en deuren te voorzien van vliegengaas of linten om zoveel mogelijk insecten buiten te houden.Vliegengaas kunt u op maat laten snijden, ook voor het frame voor ramen en deuren te maken, kunt u bij ons terecht. Bovendien werken we samen met een leverancier van exclusieve gordijnen. Kwaliteit, maatwerk en insectenwerend, handig toch?

 

Wist u bovendien dat de geur van citroenmelisse, kattenkruid en lavendel onuitstaanbaar zijn voor muggen? Eenvoudig te verkrijgen  als plantje of te gebruiken in een verstuiver en u zal heel wat minder zoemers op visite krijgen. Een barbecue in de tuin? Gooi wat salie en rozemarijn op het vuur, het ruikt heerlijk en muggen blijven op afstand. Tagates (Afrikaantje of stinkertje) zal, dankzij de aanwezige stof Pyrethrum, je op een natuurlijke wijze beschermen tegen die vervelende bloedzuigers. Een ruime keuze in citronellakaarsen sluit dit rijtje natuurlijke producten af.

 

Toch een ongewenste invasie op bezoek? Dan staan we u bij met raad en daad om het gepaste bestrijdingsmiddel in te zetten. We beschikken over een uitgebreid gamma producten en de nodige kennis en ervaring om elke plaag te bedwingen.

 

Vergeet uw huisdieren niet! Ook die kunnen bijzonder veel last ondervinden van vervelende parasieten. Hond, kat, knaagdier, maar ook kippen en paarden, we helpen u graag om voor elk dier een gepaste oplossing te vinden.

 

GERELATEERDE PRODUCTEN

[product_attribute attribute=’insecten’ filter=’insect’]